Inte ensam i bastun

Jag motionssimmar flera gånger i veckan och går alltid till simhallen hemma. Och den har dagen var som alla andra…trodde jag. Det var tidigt på morgonen när jag gick ner till simhallen, betalade och gick till omklädningsrummet, bytte om och la mina glasögon i skåpet, låste och gick ut till simhallen. Det var nästan inte några som simmade så jag hade bassägen praktiskt taget för mig själv. Simmade mina längder, sträckte ut ordentligt och kände hur mina muskler fick arbeta ordentligt i hela kroppen. Stretchade och njöt av att känna mina muskler sträcka och spänna sig. Det är skönt att få motionera – spänningarna i kroppen släpper och man kan tömma hjärnan helt. Hade tyvärr en hel del att tänka på och så fort jag klev ur bassängen började hjärnan att arbeta igen. Började väga för- och nackdelar mot varandra och gick i mina egna tankar. Av någon anledning så missade jag dörren till damernas omklädningsrum och fortsatte mot herrarnas.

När jag kom in i duschrummet är det en hel del folk där, men eftersom jag dels är i mina egna tankar och dels har mina glasögon i skåpet så varken ser jag eller bryr mig om människorna i duschen, vill helt enkelt vara för mig själv. Står i duschen med ansiktet vänt mot väggen och drar av mig baddräkten rakt ner, böjer mig framåt med raka ben så att min bak putar ut och min rakade mus syns tydligt. Jag hör att det blir knäpptyst men antar att de flesta har gått ut för att simma. Låter vattnet strila över min kropp, det är skönt. Njuter att känna de vassa strålarna över kroppen.

Kliver ur duschen och står mitt på golvet och tvålar in mig. Börjar med mina bröst, låter händerna glida ner över magen ner mot låren, lyfter upp den ena foten och tvålar in den och sen den andra foten. Avslutar med att tvåla in mitt sköte och stjärt. Gillar inte när kroppen luktar klor efter ett träningspass i bassägen och är alltid noga med att tvätta av mig. Vattenstrålarna sköljer av min kropp och jag känner att jag är avslappnad. Känner för att stressa av och kliver in i bastun. Bastun är tom. Skönt tänker jag, då för man vara ifred. Kliver högst upp och lägger mig ned. Kopplar av och känner att jag är på väg att slumra till när jag hör att det slår i dörren. Tittar inte upp, bryr mig helt enkelt inte, eftersom jag vill koppla av innan dagens stress börjar och vill inte prata med någon. Känner att personen som kommit in i bastun sätter sig precis nedanför mig.

pillar fittan

Påträngande typ tänker jag. Bastun är stor och inte behöver hon (jag tror fortfarande att jag är i damernas omklädningsrum) sitta så nära mig. Suckar och försöker slappna av. Ligger med ena handen under huvudet och den andra på magen. Önskar att personen ifråga kan gå ut ifrån bastun så att jag kan få smeka mig själv till en härlig orgasm. Behöver avkopplingen! Stönar till och vrider på mig. Då känner jag att en hand sakta kommer smekande över min mage och upp mot mitt bröst. Stelnar till. Tittar upp och ser att det sitter en man där. Säger med en ganska så irriterad röst; ”Vad fan gör du i damernas bastu?” Han svarar med skratt i rösten; ”Lilla gumman, du är i herrarnas omklädningsrum.” Reser sig på knä och ger mig en djup tungkyss. Jag blir alldeles matt i hela kroppen. Njuter av kyssen och ger mig hän. Han tittar upp mot mig och säger; ”Vilken underbar föreställning du gav i duschen.” Jag blir generad och rodnar. Stammar; ”Men jag trodde jag var i damernas omklädningsrum.” Han ler mot mig och säger; ”Tror inte att någon hade emot att du var här. Det var en hel del män därute som tappert försökte dölja att de blev hårda.” Jag känner mig lite säkrare och skrattar till och svarar; ”Jaså men du ville se mera?” ”Mmmmmm” svarar han och börjar smeka mina bröst igen.

Han har underbara händer, stora, men ändå mjuka och varliga. Han täcker mina bröst med sina händer, knådar dem mjukt och tar bröstvårtorna mellan sina fingrar och masserar mjukt. Böjer ned sitt huvud och tar den högra bröstvårtan i sin mun…suger och nafsar. Jag stönar. Mina bröst har svullnat av hans smekningar och jag känner att hela min kropp sjuder av upphetsning. Jag låter min högra hand glida ner för att även jag ska få smeka och göra honom upphetsad. Hittar hans stav…den är hård. Hård och len. Ååååå han är rakad, leker lite med hans pung, den är underbart len och mjuk. Jag hör att han grymtar när jag smeker honom och hans tag om min bröstvårta hårdnar. Han släpper taget, tittar mig djupt i ögonen och kysser mig igen. Jag besvarar hans kyss och lägger mina armar runt hans nacke. Han fortsätter med att kyssa och slicka mig på halsen. Biter mig lätt och fortsätter att låta tungan vandra nedåt på min kropp. Stannar vid mina bröst, suger på vårtorna.

Jag har fortsatt att smeka honom och han är så hård att han darrar i hela kroppen. Hans tunga är på väg mot min mage, jag spänner mig, känner att det kittlar i hela underlivet av förväntning. Andas djupa korta andetag, jag stönar;” ååå jag är så het, snälla ge mig befrielse!” Tungan är på väg neråt men den hittar inte vägen till mitt sköte utan han kysser mig i ljumsken och låter tungan fortsätta ner på låret. Jag darrar, kan knappt ligga still. Aldrig har väl mitt knä blivit så välkysst. Han fortsätter ner mot min fot…varje tå får varsin kyss. Och det bär av uppåt igen. Vilken tortyr. Han närmar sig skötet…ååå snart, snart…..men han går förbi och gör samma sak med det andra benet. Slickar mitt lår, kysser mitt knä och ger mina tår en underbar behandling. Och så upp igen. Min ena hand har letat sig ner till mitt sköte, måste få befrielse. Men han ser det och tar bort min hand. Ler mot mig och böjer ner huvudet mot skötet. Jag andas ut…äntligen. Känner hans heta andedräkt mot skötet och hans tunga så sträv och skön. Läpparna hittar min knopp, hur kan en kyss vara så underbar? Jag höjer mina höfter mot honom…vill ha mer. Tungan letar sig in mellan läpparna, han dricker av mina safter. Låter tungan glida ut och in…kan det bli skönare? Jag smeker mina bröst och känner hur hela min kropp ryser av vällust. Hans tunga hittar tillbaka till min svullna knopp och han låter den virvla över…..jag känner hur nära jag är. Han suger in den mellan sina läppar och ger mig en orgasm, som jag sent kommer att glömma.

Jag är helt utslagen, min kropp har fått total njutning. Han reser på sig och ber mig att vända på mig. Jag ställer mig med benen på mellanbänken med min kropp vilande på den övre. Han ställer sig bakom mig och jag känner hur hans stake nosar vid min ingång. Han styr in den sakta men säkert. Jag blir helt uppfylld utav honom. Han börjar att röra sina höfter långsamt fram och tillbaka. Jag stöter emot för att kunna ge maximal njutning. Känner hur hans pung daskar mot min klitoris. Han tar tag om mina höfter och börjar att stöta hårdare. Ååååååh han kommer djupt in i mig. Känner hur nära han är den allra skönaste punkten i slidan. Jag stönar högt och hör också att han njuter. Han böjer sig över mig och biter mig i nacken. Jag skriker av njutning och kommer en gång till. Och känner hur hans stake växer sig större i mig och vet att han är nära nu. Han stöter djupare och hårdare och han stönar fram; ”Jag kommer nu” Han låter sin säd komma in i mig och han sjunker ihop över mig. Han mumlar i mitt öra; ”Du är skön, tack.” Jag ler och säger; ”Du med.” Han drar sig ur mig, smeker mig över stjärten och går ut från bastun. Jag ligger kvar en stund, njuter av de sista minnesbilderna. Går ur bastun, duschar av mig, tar på mig baddräkten och går in i damernas omklädningsrum. På mina läppar vilar ett belåtet leende och jag har dröm i blicken. Aldrig trodde jag väl att man kunde uppleva något sånt här i simhallen.

Sex och erotik