Sköna slick på fittan

Får oss kvinnor att komma igen och igen, jag brukar rotera runt med underlivet och gå upp i brygga så att fittan skjuts uppåt.

Sonjas oralsexlektion 1. Långa slick kan vara olika långa och börja ända nere vid anus med en bred och avslappnad tunga som rör sig uppåt över mellangården, mitt i den våta springan vidare uppåt längs den ena inre blygdläppen som snuddar klitorishuvan. När du börjar om igen så byt sida på din väg uppåt.

5 Responses to “Sköna slick på fittan”

 • Hasse skriver:

  Häftigt att så många tänker fel när det gäller att ”slicka fitta”. Många fokuserar sig på(vill helst inte avslöja min proffstaktik) inre blygläppar och clitoris… Ska man få en kvinna till orgasm får man se till att börja i utkanten(jumskarna) fortsätta till mellangården,yttre blygläpparna och köra en final med de inre tillsammans med clitoris. Finns en kappa över clitoris som jag tycker är kul att leka med tungspetsen….

 • Sonja skriver:

  Jag blir bara så kåt när jag blir slickad.

 • Sonja skriver:

  Jag håller med Mia för ingenting kan få min fitta att bli våtare och orgasmerna kommer som på ett pärlband.

  • per skriver:

   Det är stor njutning för en man när man slickar fittan och kvinnan höfter vilar i ens bägge händer. När höfterna börjar röra sig i allt vidare juck och fittan släpper ifrån sig alltmer nektar, då kvinnor ska ni tro att det dunkar i kuken. När jucken övergår i skakningar får man uppbåda all konsentration för att inte slåppa satsen i soffan.

 • Mia skriver:

  Det är bara att luta sig tillbaka och känna den sanna njutningen i fittan.

Leave a Reply

Mogen erotik med nakna kroppar som väcker lusten där den sexuellt erfarna kvinnan spelar huvudrollen. Med elva år i erotikens tjänst - Jag startade domänen 2003 så jag är ingen dununge.

En erotisk
Våt

Skön

Naturlig

Sugande

Och Njutningsfull

Upplevelse

Knullar skönt


Onani1953 så onanerade 62% av kvinnorna, 1979 hade det stigit till 74%. Nu har det kommit en ny undersökning som visar att över 90% av kvinnorna onanerar.

Det är glädjande siffror, för att leka med sig själv är det allra bästa sättet att hitta dina egna lustpunkter.

Jag bjuder påMin väg till ett fantastiskt sex ger en intensivare njutning på ett enklare och mjukare sätt.


Ashley Madison - Have an affair. Married Dating, Affairs, Married Women, Extramarital Affair

En snabbis

Jag hoppas att mina gäster får en trivsam och mysig stund på Sonjas Erotik, den är skriven med äkta lust och kåthet för mina besökare.

Att smeka sig själv är det naturligaste som finns för att lära sig hur den egna kroppen reagerar på njutning. Det kommer att bli relativt många inlägg om just onani för då blir det lättare att få orgasm tillsammans med en partner.


Erotiska filmer

Fäbojäntan är en svensk klassiker från 1978 se den här:

Del 1

Del 2

För alla som vill se den berömda filmen Långt mer i halsen från 1972 med bland annat Linda Lovelace.


Vi tackar inte nej till lite skön massage på fittan, nu är det en kvinna som gör det men jag tror att en man kan göra det lika bra se filmen här för att få lite inspiration.

Gästbok

Ur Gästboken: Tänk om ens sex och samlevnads lärare lärt ut det här i skolan... Jag hoppas den här sidan kan fortbilda dem för det behövs! Tack för en bra sida.