Fittan

Vulva eller venusberget är namnet på kvinnans yttre könsdelar, venusberget är den lilla mjuka kullen ovanför fittan den är trekantig och normalt täckt med hår. Venusberget har gott om nerver och vi tycker att det är skönt när vi blir smekt och knådad på venusberget.

Det finns både yttre och inre blygdläppar som täcker slidöppningen, dom skyddar klitoris och slidöppningen från smuts och skador.

Dom yttre>blygdläpparna Labia Majora sträcker sig från venusberget ner till mellangården, dom består av fettvävnad, svällkroppar och körtlar, huden på insidan är mycket mjuk och tunn, på utsidan är dom betäckta med hår. Massera, smek och slicka blygdläpparna för det finns många känsliga njutningspunkter där.

Dom inre blygdläpparna Labia Minora består av små slemhinneveck, svällkroppar och körtlar som gör slidmynningen mjuk och skön. Blygdläpparna blodfylls sväller och pressas undan så att slidans ingång öppnar sig vid sexuell upphetsning. Färgen på dom inre blygdläpparna blir mörkare när du blir sexuellt upphetsad. Kyss, slicka, pilla, smek och massera.

Storleken på blygdläpparna varierar den ena blygdläppen kan vara större än den andra och det är helt naturligt. Det finns ingen standard för hur blygdläppar ska se ut det skulle vara trist om alla såg exakt lika ut mellan benen. Du ska vara stolt över ditt unika underliv! Din fitta är garanterat eftertraktad.
Se kvinnor som är stolta över sina blygdläppar.


Klitoris eller kittlaren är det enda del av kroppen som inte har någon annan funktion än att ge kvinnan glädje och intensiv njutning. Med andra ord, klitoris är till för att kvinnan ska få orgasm. Den ligger längst upp där springan börjar strax ovanför urinrörsmynningen, mellan dom inre blygdläpparna. Den har ett skaft, ett ollon som skyddas av en litet veck i huden och det är bra för det finns 6000-8000 nervändar på klitoris.

Den synliga delen är bara toppen på ett isberg för den har två skänklar som ligger dolda under huden med förgreningar som sträcker sig innanför dom yttre blygdläpparna på var sin sida om slidöppningen klitoris totala längd är ungefär 11 cm.

Klitoris blodfylls och svullnar vid sexuell upphetsning den blir mörkare och är mycket känslig för hårdhänt beröring. Storleken på den synliga delen av klitoris varierar från 3 till 8 mm, men det finns större 2,5 centimeter se bilder på en stor klitoris flera bilder

Slidan eller vaginan är en muskel som är ca 8-10 cm djup och mycket elastisk som kan tänjas ut det är slidväggen som består av flera tvärgående veck som gör att slidan blir mycket följsam och sluter lika tätt runt ett finger som att kvinnan kan föda barn.

Ingången till slidan kallas för vestibulen eller förgården det är området mellan de små blygdläpparna och slidans ingång, det är där den mesta känseln finns, det är mycket rikt på blodkärl och körtlar den mest kända är Bartolinis körtlar den har två pyttesmå kanaler från körtlarna som mynnar ut på varsin sida om slidmynningen. Fordyce körtlar sitter i vecket mellan de yttre och de inre blygdläpparna samt under klitorishuvan den producerar talg som har en vitaktig färg så att huden mellan blygdläpparna ständigt smörjs och hålls fuktig. Det är det skönaste stället i slidan som vid stimulering gör att slidan lätt blir våt och svullen.

Livmodern är ett päronliknande hålrum rikt på muskler som består av livmoderhalsen och livmoderkroppen. Livmoderhalsen mynnar ut i slidan och det är den delen som kallas för livmodertappen.

G-punkten tre till fem centimeter in i slidans framvägg finns det mjuka lite svampiga vävnader som är extra känslig för tryck. Det finns ännu fler njutningspunkter inne i slidan som bara väntar på att upptäckas! Så ha det så skönt 😉

Mellangården är ett bortglömt område mellan slidan och anus som är rikt på nerver och blodkärl. Smek, massera och pilla och det kan ge dig en fantastisk orgasm!

U-punkten är området omkring urinröret som om den stimuleras på rätt sätt ger dig en skön känsla med lustfylld njutning. Skenes körtlar omger urinröret den sväller och komprimerar urinröret för att förhindra urinering när vi har sex.

Det finns ingen standardfitta för vi ser olika ut mellan benen.

 

Skriv gärna en kommentar